Η ώρα είναι:

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγωδία σε πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο-ένας πυροσβέστης και μια γυναίκα νεκροί

Ξεκίνησε από κατάστημα με υδραυλικά

Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε χθες το βράδυ λίγο μετά τις 9 σε ισόγειο τετραώροφου κτιρίου στην οδό Ιπποκράτους 4, σε κατάστημα με υδραυλικά και είδη.

Η πυρκαγιά πήρε μεγάλες διαστάσεις γρήγορα, σημειώθηκαν εκρήξεις καθώς στο κατάστημα υπήρχε ασετιλίνη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν δύο γυναίκες στο πρώτο και το δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Έγκαιρα απεγκλωβίστηκε μία ηλικιωμένη γυναίκα στο πρώτο όροφο, όμως τη ζωή του έχασε ένας πυροσβέστης που ανέβηκε στο δεύτερο όροφο για να σώσει τη δεύτερη γυναίκα όταν εγκλωβίστηκε μαζί της λόγω του μεγάλου θερμικού φορτίου που αναπτύχθηκε στο κτίριο.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά δύο ώρες αργότερα, τότε βρήκαν το συνάδελφό τους και τη γυναίκα χωρίς αισθήσεις. Άμεσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.