Η ώρα είναι:

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Σταύρος Θεοδωράκης: «Τα παζάρια και τις λευκές επιταγές δεν τις θέλουμε»

Συνέντευξή στη ΔΕΘ

«Να τα αλλάξουμε όλα στη χώρα, αλλά χωρίς να διακινδυνεύουμε το γκρέμισμα της χώρας» ανέφερε στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Πρόσθεσε ότι: «ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ προσβάλουν την κοινοβουλευτική λειτουργία καθώς δεν κάνουν ουσιαστικά διάλογο για τα προβλήματα, αλλά με βάση τις δικές τους σκοπιμότητες».

Ακόμη τόνισε ότι το Ποτάμι είναι ανοιχτό στο διάλογο και στη συνεργασία μετεκλογικά για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης με ανθρώπους «που θα πάνε μπροστά τη χώρα», υπό προϋποθέσεις.

«Να συμφωνήσουν τα κόμματα που θέλουν τη σιγουριά μιας δυνατής κυβέρνησης, να δώσει ο καθένας τη λίστα με τις 20 προτεραιότητές του. Να βάλουμε ο καθένας τις 20 δικές του προτεραιότητες, να βάλουμε κι εμείς τις 20 δικές μας, να δούμε πού συναντιόμαστε. Τα παζάρια και τις λευκές επιταγές δεν τις θέλουμε. Άλλος ο διάλογος για να σώσουμε τη χώρα και άλλος για να σώσουμε τους μαθουσάλες της πολιτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.