Η ώρα είναι:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

«Η Ελλάδα δε θα χρειαστεί νέο μνημόνιο»

Δηλώσεις του πρωθυπουργού

«Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», ανέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης σαράντα χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. κράτησε πάντα υπεύθυνη στάση και σημείωσε πως: «Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά ''λεφτά υπάρχουν'', εμείς δεν είπαμε ποτέ». Επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι: «δε θα γίνει ποτέ κυβέρνηση γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν κατάφερε ακόμα να γίνει» και πρόσθεσε ότι τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο «λεφτά υπάρχουν» τρομάζει περισσότερο.

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι η χώρα δε χρειάζεται άλλο Μνημόνιο και όχι μόνο αυτό, αλλά δε θα χρειαστεί την επόμενη χρονιά ούτε τα χρήματα από τις δόσεις του σημερινού Μνημονίου, που απομένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.