Η ώρα είναι:

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει αύριο στο «Πρωινό ΑΝΤ1»

Καλοκαιρινές διακοπές τέλος

Ο Γιώργος Παπαδάκης για 24η συνεχόμενη χρονιά, μαζί με την ομάδα του: Ντίνος Σιμόπουλος, Ντόρα Κουτροκόη και Μπάγια Αντωνοπούλου θα συντροφεύουν τα πρωινά σας με έγκυρη ενημέρωση και ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας, μέσα φυσικά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Πιστό στη συνήθειά του, θα παρακολουθεί την επικαιρότητα και θα μεταδίδει ενδιαφέροντα ρεπορτάζ από τον πολιτικό και οικονομικό χώρο, καθώς και όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τα κοινωνικά ζητήματα της καθημερινότητας.

Στο στούντιο της εκπομπής, όπως πάντα, σημαντικοί καλεσμένοι σχολιάζουν τις εξελίξεις και μοιράζονται τις απόψεις τους γύρω από όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου καθημερινά 7-10, η ενημέρωση έχει εγκυρότητα, χιούμορ, αξιοπιστία, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.