Η ώρα είναι:

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ

Έγινε η κλήρωση

Σήμερα στο Μονακό πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Γιουρόπα Λιγκ, οι ελληνικές ομάδες περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα της κληρωτίδας, έπειτα από την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στη διοργάνωση με την ολοκλήρωση των παιχνιδιών.

Ο Παναθηναϊκός στον 5ο όμιλο θα έχει αντιπάλους την ολλανδική Αϊντχόφεν, την πορτογαλική Εστορίλ και τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ στον 11ο όμιλο θα αντιμετωπίσει την ιταλική Φιορεντίνα, τη γαλλική Γκινγκάμπ και τη Ντιναμό Μινσκ από τη Λευκορωσία.

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης θα δοκιμαστεί στον 3ο όμιλο κόντρα στην αγγλική Τότεναμ, στη τουρκική Μπεσίκτας και στη Παρτιζάν Βελιγραδίου από τη Σερβία.

Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 18 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 11 Δεκεμβρίου, με τις πρώτες δύο ομάδες από κάθε γκρουπ να προκρίνονται στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.