Η ώρα είναι:

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ευ. Βενιζέλος: «Σημασία έχει να δοθεί το μήνυμα στο δημόσιο υπάλληλο ότι πρέπει να βοηθήσει το κράτος»

Στόχος η «πορεία εξόδου από την κρίση»

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τη συμμετοχή και των υπουργών που θα μεταβούν στο Παρίσι για τις συνομιλίες με τους εκπροσώπους της τρόικας, καθώς επίσης και των στελεχών που θα συνοδεύσουν την κυβερνητική αποστολή εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ότι «Το θέμα είναι η χώρα να μπει οριστικά στην πορεία προς την έξοδο από την κρίση και να αλλάξει το πλαίσιο, τα συμφραζόμενα, να καταλάβουν όλοι και μέσα στην Ελλάδα και εκτός Ελλάδος, ότι αλλάζουμε φάση. Αυτό είναι το σημαντικό».

Σε ερωτήσεις σχετικά με ασφαλιστικά ζητήματα, ανέφερε ότι «το βασικό μας θέμα είναι να κάνουμε τις ρυθμίσεις για να διευκολύνουμε τις δόσεις».

Όσον αφορά στο ζήτημα των απολύσεων, είπε ότι δεν έγινε συζήτηση για απολύσεις και υπογράμμισε ότι πρέπει να δοθεί σημασία στο δημόσιο υπάλληλο που πρέπει να βοηθήσει το κράτος ώστε αυτό να είναι στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, ότι δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται τίποτα, να νιώσει ασφαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.