Στις 20:00
Γλυκά με ντελικάτες, κατάλευκες, τραγανές και αφράτες μαρέγκες ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες», στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μακαρόν: Το στολίδι της ζαχαροπλαστικής, με γαλλική φινέτσα και εξαίσια γεύση μπαίνει στην κουζίνα θριαμβευτικά. Ο Στέλιος δείχνει βήμα-βήμα πως φτιάχνονται τα ομορφότερα μακαρόν εύκολα και απλά.
Μια μους ελαφριά και αρωματική, που σκεπάζεται από αφράτη καμμένη ελβετική μαρέγκα. Ο Στέλιος προτείνει να σερβιριστεί σε ποτήρι για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Και για το τέλος..... κορμός. Ρολό μαρέγκας, γεμισμένο με κρέμα σοκολάτας και ολόκληρες φράουλες. Θα κυριαρχήσει σε μπουφέ ή στο Κυριακάτικο τραπέζι.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 1 Ιουνίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου