Η ώρα είναι:

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Σήμερα στο «Joy»

Στις 5 στον ΣΚΑΪ

Στον καναπέ του «JOY» κάθεται η Ράνια Θρασκιά και μιλά για την εποχή που «θρήνησε» για την απώλεια της τηλεόρασης. «Έμεινα εκτός τηλεόρασης όταν έγινα μαμά, ουσιαστικά έφυγα για να γεννήσω, μετά ήταν το συμβόλαιο στο ALTER το οποίο ενώ το είχα υπογράψει, είχαν γίνει διάφορα και από τις δύο πλευρές και ξαφνικά βρέθηκα με μια καινούρια ζωή ως σύζυγος, μαμά και χωρίς δουλειά για πρώτη φορά από τα 19 μου. Ήταν τόσο περίεργο και δύσκολο. Πέρασα περιόδους που θρηνούσα για την απώλεια της τηλεόρασης».

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια νόστιμη ομελέτα με δύο διαφορετικούς τρόπους, η Αννούσα Μελά δίνει συμβουλές για ένα άνετο Σαββατοκύριακο και η Μίνα Μπιράκου δίνει συμβουλές ....για συγκατοίκηση. Η εκπομπή ταξιδεύει με το μυστηριώδες στυλ του Johnny Depp και ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης συστήνει την ταινία «Ζήτω η ελευθερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.