Η ώρα είναι:

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Γεύσεις στη φύση: Ο Βαγγέλης Δρίσκας «στρώνει» το πασχαλινό τραπέζι

Κυριακή στις 14:15

Πρωτότυπες πασχαλινές προτάσεις παρουσιάζει η εκπομπή «Γεύσεις στη Φύση» και ο Βαγγέλης Δρίσκας, από την υπαίθρια κουζίνα του, την Κυριακή 13 Απριλίου στις 14.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας «στρώνει» το πασχαλινό τραπέζι με δικές του συνταγές αλλά και μυστικά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείχνει βήμα - βήμα τη συνταγή για νόστιμα τσουρέκια με αλμυρή γέμιση σε δύο παραλλαγές, με τρία τυριά και με καπνιστή χοιρινή μπριζόλα.

Σειρά έχει το αρνίσιο μπούτι και τα μυστικά της μαρινάδας. Το μπούτι ψήνεται στο φούρνο με αγκινάρες ενώ ο Βαγγέλης Δρίσκας δείχνει την τέλεια μαρινάδα με λίγα υλικά η οποία ταιριάζει και στο αρνί σούβλας αλλά στα αρνίσια παϊδάκια σχάρας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η σαλάτα η οποία έχει σπανάκι, αυγά και μία ξεχωριστή πολύχρωμη βινεγκρέτ.

Για το τέλος αφήνει το γλυκό. Μία λευκή τούρτα αμυγδάλου με πολλαπλά στρώματα από αφράτο παντεσπάνι αρωματισμένο με σιρόπι βασιλικού, βελούδινη κρέμα, τραγανές φράουλες, σαντιγί και αμύγδαλα είναι το τέλειο γλυκό που θα αφήσει το φετινό πασχαλινό τραπέζι αξέχαστο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.