Η ώρα είναι:

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αδειάζει η Αττική με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα

Με κάθε μέσο φεύγουν από τις πόλεις

Στην ελληνική περιφέρεια θα περάσουν φέτος οι περισσότεροι κάτοικοι του λεκανοπεδίου, κάτι που αποτυπώνεται στις πληρότητες σε τρένα, πλοία και αεροπλάνα οι οποίες αγγίζουν ακόμα και το 100%.

Αυξημένη εκτιμάται ότι θα είναι η κίνηση και στις εθνικές οδούς από σήμερα το απόγευμα, ενώ η κορύφωση της εξόδου αναμένεται τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.

Από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη έως τη Δευτέρα του Πάσχα από το λιμάνι του Πειραιά είναι προγραμματισμένα 70 δρομολόγια, από τη Ραφήνα 31 και από το Λαύριο 23.

Αυξημένη κίνηση και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου από σήμερα Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και τις 22 Απριλίου (τρίτη ημέρα του Πάσχα) θα πραγματοποιηθούν συνολικά 2.245 αφίξεις και αναχωρήσεις εκ των οποίων οι 74 είναι πτήσεις τσάρτερ ή έκτακτες.

Η πληρότητα προς όλους τους προορισμούς αγγίζει το 100% και στους δύο σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων της Αττικής, Κηφισού και Λιοσίων.

Αυξημένη κατά 30% η κίνηση του ελληνικού σιδηρόδρομου. Επιπλέον βαγόνια στους συρμούς προστίθενται για την κάλυψη των αναγκών.

Προβλήματα θα προκύψουν στη μετακίνηση με τα τρένα, καθώς για το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, έχει εξαγγείλει απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.