Η ώρα είναι:

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Φυλάκιση 10 ετών στο Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης της ΑΕΚ

Κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση την περίοδο που είχε τον έλεγχο της ΠΑΕ

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο γνωστό επιχειρηματία Μάκη Ψωμιάδη καθώς κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση υπεξαίρεσης ποσού περίπου 22 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ την περίοδο που είχε τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Για τους υπόλοιπους συγκατηγορούμενούς του επιβλήθηκαν οι εξής ποινές:

Στο Χαρίλαο Γ. Ψωμιάδη, πρώην Διευθύνων Σύμβουλο, φυλάκιση 5 ετών, στην λογίστρια Φιλιώ Γεωργίου φυλάκιση 4 ετών και στον Αντώνη Κατσαρό, εργολάβο, κάθειρξη 8 ετών. Στους δύο πρώτους, η ποινή είναι με αναστολή και εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, ενώ αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Ο εμφανιζόμενος ως εργολάβος Αντώνης Κατσαρός -που φυγοδικούσε όταν ξεκίνησε η δίκη και συνελήφθη πρόσφατα- οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν έδωσε αναστολή στην έφεση του.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί για την υπόθεση αφορούν τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της άμεσης συνέργειας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.