Η ώρα είναι:

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Ο Ανδρέας Λαγός και ο Κωστής Κωστάκης μαγειρεύουν σήμερα στο «Chef στον αέρα»

,
Το πρώτο μενού της εβδομάδας

Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα –Παρασκευή στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Ελένη Ψυχούλη στην ανανεωμένη της κουζίνα μαγειρεύει με τους καλεσμένους της συνταγές για όλες τις κουζίνες με προσιτά υλικά, πρωτότυπους συνδυασμούς, εύκολες τεχνικές, νοστιμιά και πρωτοτυπία. Οι στήλες της κάθε ημέρας αλλάζουν!

Σήμερα μαγειρεύουν ο Ανδρέας Λαγός και ο φούρναρης νέας γενιάς Κωστής Κωστάκης! Ο Κωστής φτιάχνει το κέικ της εβδομάδας με γλυκό περγαμόντο και την παραδοσιακή συνταγή της μαραθόπιτας στο τηγάνι και ο Αντρέας ετοιμάζει λουκουμάδες φούρνου με γέμιση σοκολάτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.