Στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Για αρχή ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει ένα υγρό κέικ σοκολάτας με καρύδια. Το στολίζει με αρωματική σως πορτοκαλιού που συνδυάζεται άψογα μαζί του.
Στη συνέχεια έρχεται η μους σοκολάτας με υφή βελούδινη αφράτη, απαλή... Ο Στέλιος δείχνει μια ξεχωριστή, αλλά παρόλα αυτά εύκολη τεχνική για την τέλεια μους.
Για το τέλος φτιάχνει σοκολατένια κεράσματα με καραμελωμένα αμύγδαλα, βουτηγμένα σε σοκολάτα και πασπαλισμένα με ζάχαρη και κακάο.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 30 Μαρτίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου