Το μενού της εκπομπής
Ο Βαγγέλης Δρίσκας εκπαιδεύει μαγειρικά και παρακινεί να δοκιμάσουν όλοι τις νέες γευστικές προτάσεις του.
Φτιάχνει σνίτσελ με την πιο τραγανή και αρωματική κρούστα ψωμιού και τα συνοδεύει με την πιο πρωτότυπη γλυκόξινη σάλτσα κυδωνιού. Ετοιμάζει ένα ισπανικό σαγανάκι με ποικιλία από λουκάνικα και αυγά, μαγειρεύει παραδοσιακό μακαρονάκι με σάλτσα ψητής πιπεριάς και μανούρι και σερβίρει μια εντυπωσιακή σαλάτα με φασόλια και σύγκλινο μαζί με αρωματικό λαχταριστό ντρέσινγκ με μέλι και μουστάρδα.
Το εκμέκ κανταΐφι με σιροπιαστό κανταΐφι, πλούσια κρέμα βανίλιας, αφράτη σαντιγί και ψητά αμύγδαλα είναι το αγαπημένο κλασικό γλυκό που σερβίρει για επιδόρπιο, αφού πρώτα δείξει όλα τα βήματα της επιτυχίας του!
Στις 14:15.
Η ώρα είναι:
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου