Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Για τέταρτη χρονιά Chefs, άνθρωποι από το χώρο της γαστρονομίας και λάτρεις του καλού φαγητού προτείνουν συνταγές για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για γιορτινές μέρες και ιδιαίτερες περιστάσεις στο «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη από Δευτέρα-Παρασκευή στις 17:30.
Σήμερα φτιάχνουν δύο πρωτότυπα, γιορτινά κυρίως πιάτα και ένα γλυκό! Ο Chef Δημήτρης Αγοραστός φτιάχνει κουνέλι γεμιστό με κιμά και σελινόριζα και αρνάκι σε κρούστα αλατιού που λιώνει στο πιρούνι.
Ο pastry Chef Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζει αφράτο παντεσπάνι και το γεμίζει με κρέμα μασκαρπόνε σε δύο εκδοχές: κάστανο και φρούτα του δάσους!
Η ώρα είναι:
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου