Στις 16:45
Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με κόστος που δεν ξεπερνά ποτέ τα 50 ευρώ!
Σήμερα ετοιμάζει ετοιμάζει φτερούγες πανέ, καλοπαναρισμένες φτερούγες κοτόπουλου, ψητές στο φούρνο, με συνοδεία πολίτικης σαλάτας.
Συνοδεύει με μπιφτέκια οσπρίων με σπανάκι και dressing μπαλσάμικο.
Φασόλια μπαρμπούνια, φασόλια χονδρά, ρεβίθια χονδρά, μπιζέλια και φάβα, είναι η ποικιλία των οσπρίων που χρησιμοποιούν για τα μπιφτέκια. Πρωτεϊνούχα μπιφτέκια, χωρίς κρέας, μόνο με όσπρια για όσους είναι χορτοφάγοι αλλά θέλουν γεύση στο πιάτο τους.
Η ώρα είναι:
Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου