Στις 16:45
Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με κόστος που δεν ξεπερνά ποτέ τα 50 ευρώ!
Σήμερα φτιάχνει μπακαλιάρο πηλιορείτικο με πουρέ πατάτας.
Συνοδεύει με Καραμανλίδικη τηγανιά με λουκάνικα και λαχανικά.
Η δεύτερη συνταγή μας είναι ο απόλυτος κρασομεζές.
Δύο ειδών λουκάνικα (Εφέσου και Δράμας) με την ιδιαίτερη και πικάντικη γεύση τους, σιγοψήνονται στο τηγάνι με λαχανικά και κρασί.
Η ώρα είναι:
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου