Η ώρα είναι:

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Νεκρή μια γυναίκα από τις ισχυρές βροχοπτώσεις στο Άργος

Βρέθηκε πνιγμένη σε υπόγειο διαμέρισμα

Μια γυναίκα 55 χρόνων, σερβικής καταγωγής, σύμφωνα με τα στοιχεία από το κουδούνι του διαμερίσματος της -καθώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα τα στοιχεία- βρέθηκε πνιγμένη σε υπόγειο διαμέρισμα, στην οδό Χαντζή στο Άργος.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν απ' όλη την Πελοπόννησο και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του Άργους έδωσαν ολονύχτια μάχη και συνεχίζουν μέχρι και τώρα το έργο τους.

Ζωές απειλήθηκαν και περιουσίες καταστράφηκαν από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων, που υπερχείλισαν και ανέβασαν τη στάθμη του νερού στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, κυρίως στις ανατολικές συνοικίες.

Η πόλη για αρκετές ώρες ήταν αποκομμένη εξαιτίας των πλημμυρών, ενώ προβλήματα αντιμετώπισαν πολλές περιοχές της επαρχίας του Άργους, από τα ορεινά, όπως η Καρυά και τα Σπανέικα, μέχρι τα πεδινά, στη Νέα Κίο, το Κεφαλάρι, το Σκαφιδάκι.

Χθες τόσο το βράδυ και σήμερα το πρωί υπήρξαν πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.