Η ώρα είναι:

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

«Μαγειρεύω οικονομικά» Η πιο ιδιαίτερη συνταγή της χρονιάς

Σήμερα στις 16:45

Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με κόστος που δεν ξεπερνά ποτέ τα 50 ευρώ!
Σήμερα φτιάχνει λαχανικά στον ατμό γεμιστά με κοτόπουλο.

Συνοδεύουν με τηγανιτό ρύζι jasmine με γαρίδες. Μανιτάρια, ντοματίνια και κληματόφυλλα γεμιστά με τρυφερό στήθος κοτόπουλου, περασμένα από θερμομίξερ μαζί με αυγό, ψημένα στον ατμό, στην πιο ιδιαίτερη συνταγή της χρονιάς.

Στο συνοδευτικό πιάτο, μαγειρεύουν στο τηγάνι ένα ιδιαίτερα αρωματικό ρύζι Ταϋλάνδης με γαρίδες, πολλά λαχανικά και γάλα καρύδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.