Σήμερα στις 16:45
Μέσα από το καθημερινό γαστρονομικό του ταξίδι, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης ετοιμάζει πέντε γεύματα, σε πέντε μέρες, για τέσσερα άτομα, με κόστος που δεν ξεπερνά ποτέ τα 50 ευρώ!
Σήμερα φτιάχνει κωνική πίτσα. Συνοδεύει με αχιβάδες με φρούτα της θάλασσας. Θαλασσινή συνταγή, το δεύτερο πιάτο που θα σερβίρουμε τη Δευτέρα. Ζυμαρικά σε σχήμα αχιβάδας παντρεύονται με ένα μείγμα θαλασσινών από μύδια, καλαμάρια, στρείδια. Υπέροχη, εύκολη, και οικονομική συνταγή.
Η ώρα είναι:
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Ετικέτες
Διαβάστε στο mu-si-co
Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου