Η ώρα είναι:

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Στις 18:45 ζωντανά η Εθνική θα αντιμετωπίζει την Ιταλία χωρίς των Σπανούλη - όλες οι λεπτομέρειες

Απών στο κρίσιμο αγώνα ο Βασίλης Σπανούλης

Το επόμενο ραντεβού είναι γεγονός. Η Ιταλία είναι το επόμενο βήμα για την Εθνική του Τρικνιέρι.

Οι έλληνες διεθνείς αντιμετωπίζουν τη «σκουάντρα ατζούρα» στις 18:45.

Πρόκειται για το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής αγώνα του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, καθώς η νίκη δίνει πιθανότατα πρωτιά στον όμιλο και καλύτερο μέλλον στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Από την ελληνική αποστολή θα απουσιάζει ξανά ο τραυματίας Βασίλης Σπανούλης. Η κατάσταση της υγείας του σημειώνει βελτίωση, όμως αποφασίστηκε να προφυλαχτεί.

Η μετάδοση του αγώνα θα αρχίσει στις 18:45, ζωντανά από συνδρομητικό κανάλι, αλλά και σε ελεύθερη μετάδοση από τον ΑΝΤ1.

Για τους λάτρεις των στατιστικών, η ιστορία λέει πως η Ελλάδα σε 59 αναμετρήσεις με την Ιταλία μετράει 36 ήττες και 23 νίκες.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στο 26ο Τουρνουά Ακρόπολις, πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Η επίσημη αγαπημένη τότε επικράτησε άνετα με 79-65.

Oι διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι ο Σέρβος Ίλια Μπελόσεβιτς, ο Βέλγος Ρενό Γκέλερ και ο Ουκρανός Σεργκέι Ζάστσουκ.

> Μείνετε συντονισμένοι το tapantaola.blogspot.gr θα σας μεταφέρει όλο τον παλμό της διοργάνωσης και τις εξελίξεις για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε πραγματικό χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.