Η ώρα είναι:

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ποια είναι η Μαριάννα Καλλέργη του «Dancing on ice»;

Μια παρουσία που προκάλεσε την έκπληξη πολλών τηλεθεατών ήταν η Μαριάννα Καλλέργη.

Ας μάθουμε λίγα παραπάνω πράγματα για εκείνη:

Ξεκίνησε σε ηλικία 13 ετών να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μαχητικό άθλημα του Muay Thai (Ταιλανδεζικη Πυγμαχία). Ξεχώρισε πολύ γρήγορα και σε ηλικία μόλις 15 ετών το 2006, κλήθηκε να διεκδικήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο της W.K.N (World Kickboxing Network) στην Γερμανία. Το 2007 η αρμόδιοι φορείς στην Ελλάδα επέλεξαν την Μαριάννα να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικό αγώνα Muay Thai για τον παγκόσμιο τίτλο I.M.C (International Muay Thai Council). Σε ηλικία 19 ετών, η Μαριάννα είναι η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο top 10 Female Fighters του World Muay Thai Magazine.

Σπουδάζει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση και κλήση στην Αθλιατρική, παράλληλα εργάζεται στην γνωστή αλυσίδα γυμναστήριων ως εκπαιδεύτρια, συνεχίζοντας επαγγελματικά να αγωνίζεται στο στυλ του Muay Thai και επαγγελματικής Πυγμαχίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.