Σήμερα Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Θανάσης.
O Θανάσης μας υποδέχεται στη δουλειά του. Ο 23χρονος κρεοπώλης έχει πλεονέκτημα. Αν δεν διαλέξει αυτός το καλύτερο κρέας για το δείπνο του, ποιος θα το κάνει; Πουλερικά, βοοειδή και αμνοερίφια τον τρέμουν, αλλά ο σκύλος του ο Δίας τον λατρεύει. Ο Θανάσης είναι ειδικός στο θέμα κρέας, στη ζαχαροπλαστική όμως έχει θέματα. Θα κάνει το θαύμα της η μαμά;
Είναι μια νέα μέρα που βρίσκει κάθε Καλαματιανό στο πόστο του και το Θανάση στο δικό του. Το κρεοπωλείο. Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού; Φυσικά, γουρνοπούλα. Τι κρέας θα επιλέξει για το δείπνο που θα ετοιμάσει;
O Θανάσης μας υποδέχεται στη δουλειά του. Ο 23χρονος κρεοπώλης έχει πλεονέκτημα. Αν δεν διαλέξει αυτός το καλύτερο κρέας για το δείπνο του, ποιος θα το κάνει; Πουλερικά, βοοειδή και αμνοερίφια τον τρέμουν, αλλά ο σκύλος του ο Δίας τον λατρεύει. Ο Θανάσης είναι ειδικός στο θέμα κρέας, στη ζαχαροπλαστική όμως έχει θέματα. Θα κάνει το θαύμα της η μαμά;
Είναι μια νέα μέρα που βρίσκει κάθε Καλαματιανό στο πόστο του και το Θανάση στο δικό του. Το κρεοπωλείο. Η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού; Φυσικά, γουρνοπούλα. Τι κρέας θα επιλέξει για το δείπνο που θα ετοιμάσει;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου