Η ώρα είναι:

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Φθινοπωρινή ομορφιά

Από gothic σε ένα femme fatale look και πίσω στην κλασική φυσική ομορφιά, αποκαλύπτουν οι make-up artists στα παρασκήνια των εβδομάδων μόδας για το τέλειο μακιγιάζ αυτής της φθινοπωρινής σεζόν.

Οι μεταλλικές σκιές σε συνδυασμό με μαύρο μολύβι για ένα smoky εφέ γίνεται το πρωταγωνιστικό στοιχείο για ένα σαγηνευτικό gothic look όπως είδαμε στις πασαρέλες υψηλών οίκων μόδας Lanvin, Chanel και Derek Lam.


Τα μοντέλα των οίκων Miu miu, Nina Ricci και Yves Saint Laurent λάνσαραν ένα πιο γοητευτικό femme fatale look. Με διακριτικούς τόνους μακιγιάζ στα μάτια και έντονα χείλη που αποκτούν αποχρώσεις κόκκινου κρασιού, σάπιου μήλου και βατόμουρων.


Για τους Burberry Prorsum, Rag & Bone και Chloe η ομορφιά είναι βασισμένη σε γήινους και ουδέτερους τόνους στα μάτια και χείλη όπου το συγκεκριμένο στιλ εκπέμπει την κλασική διαχρονική ομορφιά.


Ακόμα πιο nude μακιγιάζ υποστηρίζουν τα μοντέλα των Alexander Wang, Michael Kors και Versace, βαμμένα με διακριτικούς τόνους στα μάτια, γυμνά χείλη και φυσική επιδερμίδα.


Δήμητρα Αντωνίου, Fashion Stylist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.