Η ώρα είναι:

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Τι θα δούμε στο τελευταίο Lifestyle της σεζόν;

Αυτό το LifeStyle είναι διαφορετικό… είναι άκρως καλοκαιρινό, δροσιστικό και είναι το τελευταίο της σεζόν!

Οι καλύτερες στιγμές του LifeStyle θα περάσουν από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες, αυτό το Σάββατο, 16 Ιουλίου, στις 21:30 στο Alter!

Η Δέσποινα Καμπούρη, λίγο πριν γεννήσει, σας εύχεται καλό καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο πρόσωπα, ειδήσεις, ατάκες…

Πολλές από τις συνεντεύξεις της εκπομπής συζητήθηκαν και αναπαράχθηκαν… Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το ‘Θείος Λάτσιος’ του Βαγγέλη Περρή ή την ατάκα ‘Δεν μπαίνω στην πολιτική γιατί ξυπνάω αργά!’ του Νότη Σφακιανάκη; Μέχρι και τρέιλερ γίναμε σε άλλη εκπομπή! Οι top 10 συνεντεύξεις που θα ξανασυζητηθούν!

Νικητές και χαμένοι! Μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν, που είχε τα πάνω και τα κάτω της! Ποιοι καταποντίστηκαν και ποιοι κατάφεραν να ‘επιβιώσουν’ από την τηλεοπτική τρικυμία! Στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, πολλοί έχασαν τις μετοχές τους! Ονόματα εκπλήξεις!
Το LifeStyle φιλοξένησε τους πάντες… από τηλεοπτικά πρόσωπα μέχρι ηθοποιούς! Κι όλοι είχαν κάτι να πουν… αποκαλύψεις που συζητήθηκαν κι έκαναν αίσθηση!

Όλοι οι τραγουδιστές, όλα τα μεγάλα σουξέ, όλες οι επιτυχίες πέρασαν από το LifeStyle! Τους απολαύσαμε, τραγουδήσαμε μαζί τους, σιγοψιθυρίσαμε τους στίχους τους! Με την Δέσποινα Βανδή ταξιδέψαμε στην Ύδρα, ενώ με τον Σάκη Ρουβά ερωτευτήκαμε… Και η λίστα δεν έχει τέλος!

Και φυσικά στην τελευταία μας εκπομπή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι John Bon Jovi! Λίγες μέρες πριν εμφανιστούν στην Ελλάδα, εμείς έχουμε όλη τους την ζωή στο LifeStyle! It’ s my life…

Και κάπως έτσι το τελευταίο LifeStyle της χρονιάς σας αποχαιρετά…
Γιατί Lifestyle… γιατί η ζωή είναι ωραία!

Σάββατο στις 21:30 στο ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.