Η ώρα είναι:

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Νέα ενημερωτική εκπομπή από αύριο στο Alter

Στο ρυθμό της ημέρας…

Το ALTER αναλογιζόμενο τις επερχόμενες εξελίξεις στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου στέκεται στο πλευρό των τηλεθεατών καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και τους κρατά ενήμερους για όλα όσα συμβαίνουν.

Από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Μάνος Νιφλής και η Αμέλια Αναστασάκη μπαίνουν στο ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

Οι δυο δημοσιογράφοι παίρνουν τη σκυτάλη και συνεχίζουν δυναμικά στο στίβο της πρωινής ενημέρωσης, μέχρι την επιστροφή του Γιώργου Αυτιά και της εκπομπής ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Με μαχητικότητα, δυναμισμό και ακεραιότητα, η εκπομπή θα παρουσιάζει θέματα επικαιρότητας, κάθε μέρα από τις 07:00 έως τις 10:30 το πρωί.

Ζωντανές συνδέσεις, έγκυρο ρεπορτάζ και απευθείας παρεμβάσεις θα αναδεικνύουν όλα τα θέματα που απασχολούν καθημερινά τον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.