Η ώρα είναι:

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αναλυτικά οι σημερινές απεργίες

Παραλύει ολόκληρη η χώρα…

Ρολά κατεβάζουν σήμερα οι εργαζόμενοι του δημοσίου που τάσσονται κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την ίδια στιγμή το ΠΑΜΕ δίνει ραντεβού στην Ομόνοια.

Πανελλαδική απεργία έχουν κηρύξει για την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, οι δύο κορυφαίες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τα δημόσια νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι θα πραγματοποιήσουν εικοσιτετράωρη απεργία.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια Πέμπτη και Παρασκευή λόγω 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

24ωρη απεργία και για τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που διαμαρτύρονται για την κυοφορούμενη κυβερνητική απόφαση να συρρικνώσει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα και να κλείσει ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας.

Το κοινό θα ταλαιπωρηθεί αφού οι εργαζόμενοι των μέσων μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην κινητοποίηση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Ο ΟΣΕ και ο Προαστιακός θα παραμείνουν ακινητοποιημένος όλο το 24ωρο.

Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μετρό θα εκτελεί δρομολόγια μετά τις 8 το πρωί, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.