Η ώρα είναι:

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τι θα δούμε στο αποψινό «Guinness world records show»;

Στο «Guinness World Records Show» ο Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν τα πιο περίεργα, επικίνδυνα και ξεκαρδιστικά ρεκόρ, σε ένα show που τα έχει όλα.

Θα παρακολουθήσουμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.
Σε αυτήν την εκπομπή θα δούμε μεταξύ άλλων:

Μια αποκλειστική συνέντευξη από τον πρώτο άντρα που έμεινε έγκυος. Οι τρεις παρουσιαστές μιλούν με τον Τόμας για αυτήν την ιδιαίτερη εμπειρία, τον γάμο του και τη σχέση του με την υπόλοιπη οικογένειά του.

Έναν Ελβετό να επιχειρεί να σβήσει με το στόμα περισσότερες από 88 αναμμένες δάδες μέσα σε ένα λεπτό, προκειμένου να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ.

Την Μαρτίνα, μια 11χρονη πρωταθλήτρια της σάλσα, να μας εντυπωσιάζει με την προσπάθειά της να κάνει περισσότερες από 125 περιστροφές στις μύτες των ποδιών της μέσα σε ένα λεπτό, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ.

Την γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ. Η 55χρονη Τζούλια από την Καλιφόρνια έκανε το πρώτο της τατουάζ στην ηλικία των 35 χρόνων και μέχρι τώρα έχει καλύψει το 95% του σώματός της με διάσημους ηθοποιούς, φιγούρες ηρώων του Ντίσνεϋ, ζώα και άλλες παραστάσεις.

Το φιλί που μπορεί να σκοτώσει. Ένας Ταϊλανδός προσπαθεί να φιλήσει, όσες περισσότερες φορές μπορεί σε ένα λεπτό, το κεφάλι μιας βασιλικής κόμπρας.
Ο Λορέντζο Καριέρε, ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσιάζουν τα διασημότερα ρεκόρ του κόσμου, στο Mega.

Απόψε στις 23:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.