Η ώρα είναι:

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Μπες στο κλίμα: Τι θα συμβεί στο σημερινό επεισόδιο

Το «Μπες στο Κλίμα», μένει για άλλη μια βδομάδα στην Πάτρα κι αυτή τη φορά επισκέπτεται ένα «πολύβουο» σπίτι. Η Νικολέτα, η Ειρήνη, η Βάσω, ο Άγγελος, ο Σπύρος, ο Χρήστος, ο Κώστας, μένουν στο σπίτι με τη μητέρα τους.

Δύσκολη αυτή τη φορά η αποστολή καθώς πρέπει να ελαφρύνουμε το πορτοφόλι της κυρίας Φρόσως. Ενώ εξελίσσονται οι εργασίες στο σπίτι ο Γιώργος «απασχολεί» τα ανυπόμονα παιδιά της οικογένειας με παιχνίδια ανακύκλωσης. Το σπίτι αναβαθμίζεται κατά μία κατηγορία κι ο Γιώργος πριν αφήσει την Πάτρα επισκέπτεται το Άνω Καστρίτσι. Τέλος, αυτή την εβδομάδα θα γνωρίσουμε τον Σταύρο Αλεξανδρή, Λέκτορα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στον Τομέα Διαχείρισης Υδατικών Πόρων του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής. Θα μας μιλήσει για τις κλιματικές αλλαγές από μια... διαφορετική γωνία που το «Μπες στο κλίμα» δε διστάζει να παρουσιάσει...

Σήμερα στις 19:00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.