Η ώρα είναι:

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Απόψε στο «Ευτυχισμένοι μαζί»

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι στο σπίτι των Μαυροτσούκαλων αγοράζουν τα δώρα τους. Η Ελένη λαμβάνει ένα υπέροχο κολιέ, που είναι σίγουρη ότι της το έστειλε ο Διονύσης.

Ο Διονύσης βλέποντας πόσο της αρέσει, δεν αρνείται ότι το έστειλε εκείνος. Σύντομα όμως η Ελένη μαθαίνει ότι άλλος είναι ο αποστολέας του δώρου. Η Ιφιγένεια ζητάει από την κόρη της να μείνει στο σπίτι, τουλάχιστον για τις γιορτές. Ο Σπύρος μετά την επίσκεψη ενός παλιού του φίλου από το στρατό, πείθεται ότι είναι γκέι και γι' αυτό είναι τόσο μόνος. Ο Μάρκος κάθε μέρα ερωτεύεται την Εύα όλο και περισσότερο. Εκείνη τον αγαπάει αδελφικά. Ο Θανάσης με τον Μάρκο και τον Γιαννάκη εξαφανίζονται από το σπίτι για να δουν ποιοι και πόσο τους αγαπούν και ποιος θα ανησυχήσει πραγματικά για την απουσία τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.