Η ώρα είναι:

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Big Brother: Όλες οι λεπτομέρειες του μεγάλου τελικού

Έπειτα από 119 ημέρες εγκλεισμού βρέθηκε ο νικητής!

Η ημέρα της μεγάλης κρίσης έφτασε. Οι παίκτες που αποχώρησαν ήταν όλοι παρόντες (εκτός από την Ελίνα Μπεκάκου) για να σχολιάσουν, να θυμηθούν τα παλιά και να συναντήσουν τους παλιούς τους συμπαίκτες/φίλους από το σπίτι του παιχνιδιού.

Το live show άνοιξε το συγκρότημα Vegas με τον Mark Angelo το οποίο τραγούδησε τη γνωστή επιτυχία ¨Μη σε νοιάζει¨ που είναι και η μουσική που συνόδευε τόσους μήνες τους τίτλους έναρξης και τα Live του Μεγάλου Αδερφού.

Η Ρούλα Κορομηλά πιο εκτυφλωτική από ποτέ, έκανε δυο διαφορετικές εμφανίσεις και τις τελευταίες της βόλτες στην πασαρέλα του πλατό, με υπερχειλίζον μπούστο και σέξι διάθεση.

Οι τέσσερις φιναλίστ, έπειτα από 17 εβδομάδες απομόνωσης, έφτασαν στο ζητούμενο (όσο κι αν δεν το παραδέχονταν μερικοί). Διεκδικήσαν το έπαθλο των 190,000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο.

Αυτοσχέδια ασανσέρ/θάλαμοι αιωρήθηκαν -με την βοήθεια γερανού- και μετέφεραν τους ηττημένους εκτός σπιτιού, στην προσπάθεια να δοθεί μια πιο φαντασμαγορική νότα στη βραδιά.

Ο Αντώνης κέρδισε τελικά το αυτοκίνητο και ο Γιάννης το έπαθλο, μειωμένο βέβαια αφού είχε τιμωρηθεί λίγες ημέρες πριν από τον B.B. αφού παραβίασε τους κανόνες του παιχνιδιού όταν θέλησε να αποχωρήσει από την πόρτα που βρέθηκε ανοιχτή λόγω των εργασιών που πραγματοποιούσαν οι τεχνικοί για την προετοιμασία της αποστολής τους.

Η βραδιά έκλεισε με την αγαπημένη του Γιάννη Φουκάκη να ανακοινώνει στον αγαπημένο της το αποτέλεσμα ότι ήταν νικητής.

Πυροτεχνήματα, φωνές, καπνός (πολύς), πολύχρωμα κομφετί και 170,000 ευρώ συνέθεσαν το ¨πανηγύρι¨ που στήθηκε μέσα -και κυρίως έξω- από το σπίτι του ¨Μεγάλου¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.