Η ώρα είναι:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η Δέσποινα Καμπούρη με LifeStyle διάθεση!

Η Δέσποινα Καμπούρη και η παρέα της σας υποδέχονται με LifeStyle διάθεση. Τι θα δούμε απόψε;

Συνάντηση κορυφής. Γιάννης Πάριος - Νίκος Χατζηνικολάου. Δυο παλιοί γνώριμοι κάθονται απέναντι σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Αφορμή το νέο cd του μεγάλου τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου με μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα. Το LifeStyle βρέθηκε στα backstage της τηλεοπτικής συνέντευξης και κατέγραψε τα πάντα. Τι μας είπε ο Γιάννης Πάριος και ο Νίκος Χατζηνικολάου;

«Ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά για όσα μου έχει δώσει». Τάδε έφη η Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη. Με μια διαφορετική συνέντευξη η Τζίνα Αλιμόνου αποδεικνύει ότι δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Μιλάει για τους γονείς της αλλά και για την λατρεμένη της κόρη, Αντριάννα. Εξομολογείται ότι της έχουν ζητήσει δανεικά, αλλά παραδέχεται ότι δεν μπορεί να σώσει όλο τον κόσμο. Μια συνέντευξη που αξίζει να δείτε!
Η Μιμή Ντενίση πάντα βρίσκει τρόπο να είναι ενδιαφέρουσα. «Η ζήλεια είναι το εθνικό μας ελάττωμα» ή «η κόρη μου είναι εκτεθειμένη γιατί έχει μια μαμά διάσημη». Η Μιμή Ντενίση απαντάει στους επικριτές της και η κριτική της είναι σκληρή. Η κόρη της, η σχέση της, οι κοινωνικές ανησυχίες της και η τηλεόραση μπαίνουν στο μικροσκόπιο της!!!

Που συναντήθηκαν η Δέσποινα Βανδή και η Πέγκυ Ζήνα; Το LifeStyle βρέθηκε στο πάρτι του Τάσου Τρύφωνος και τα κατέγραψε όλα.

Έυα Λονγκόρια - Τόνυ Πάρκερ. Ένας μεγάλος έρωτας, ένα βροντερό διαζύγιο, που μάλλον θα έχει πολλά μηδενικά στο τέλος.

Μόδα από την Σήλια Δραγούνη με ένα διαφορετικό concept. Είστε καλλιτέχνης; Θα σας πούμε τον τρόπο να εκθέσετε τα έργα σας!!!

Lifestyle. Απόψε στις 21:00 στο ALTER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.