Η ώρα είναι:

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Παταγονία: όλες οι συνταρακτικές εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου

Στην μονομαχία για την παραμονή το αγώνισμα ήταν έλκηθρα με σκυλιά στο χιόνι. Ο Γιώργος παρά την ενόχληση στο πόδι του έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και κέρδισε τελικά την Τζένη.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε την ομάδα, γιατί ενώ είχε δηλώσει αρχικά πως ήθελε να φύγει και μάλιστα ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν για αποχώρηση. Τελικά φαίνεται να άλλαξε γνώμη και έδωσε μεγάλη μάχη για την νίκη.

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Τζένη που σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού όρισε τον νέο αρχηγό της ομάδας, ο οποίος ήταν ο Κλεάνθης που μεταξύ τους υπήρξε ερωτική έλξη...

Στο αγώνισμα του επάθλου, οι δύο ομάδες έπρεπε να δέσουν και να ρίξουν στο πάτωμα δύο μοσχάρια βάρους περίπου 250 κιλών. Ο πιο γρήγορος θα νικούσε.

Οι κάθε ομάδα έπρεπε να επιλέξει δύο άτομα για να αγωνιστούν. Οι Κόνδορες επέλεξαν την Ειρήνη και τον Γιάννη, ενώ οι Αλεπούδες τον Γιώργο και την Ιωάννα.

Νικητές του επάθλου ήταν οι Αλεπούδες που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από εκπαιδευμένους άνδρες της περιοχής, επίδειξη με άγρια άλογα. Στο τέλος της ημέρας απήλαυσαν ένα χορταστικό γεύμα το οποίο συνοδεύτηκε με ποτό. Η ομάδα έφαγε, μέθυσε και πέρασε καλά.

Την επόμενη ημέρα σειρά είχε το αγώνισμα της ασυλίας. Κωπηλασία με σχεδίες και αναζήτηση του μπαούλου. Η κάθε ομάδα έπρεπε να διασχίσει μία απόστασή κάνοντας κουπί πάνω σε μία αυτοσχέδια σχεδία. Πιο γρήγοροι και μεθοδικοί για ακόμα μία φορά φάνηκαν οι Κόνδορες.

Στο επόμενο επεισόδιο: Οι Κόνδορες στο συμβούλιο ψηφίζουν παίκτη για αποχώρηση.

Το αγώνισμα ασυλίας θα γίνει πάνω στο χιόνι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.