Η ώρα είναι:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Νέα επίθεση προς την Ελλάδα από τους Βρετανούς

Οι σκληρές επιθέσεις του ξένου τύπου κατά της χώρας μας συνεχίζονται.

Έπειτα τα φαιδρά δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη της Μήλου σε παραποιημένη άσεμνη φωτογραφία, ήρθε και νέα επίθεση. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ


Αυτή τη φορά βρετανική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στην διεθνή αγορά και συγκεκριμένα σε χρηματιστηριακά παράγωγα, προβάλει τον Παρθενώνα, χαρακτηρίζοντάς τον κατεστραμμένο.

Συγκεκριμένα η εταιρία IG INDEX, αναφέρει σε διαφήμισή της που έχει σαν φόντο το κορυφαίο μνημείο μας: «Αν σκέφτεσαι μήπως το ευρώ οδεύει προς την καταστροφή, επικοινώνησε μαζί μας»

Η συγκεκριμένη επίθεση δεν θα μείνει ασχολίαστη και αναμένεται να ξεσηκωθεί (εύλογα) θύελλα αντιδράσεων.

Πρόκειται για την πρώτη αρνητική διαφήμιση στην ιστορία του εν λόγο αρχαιοελληνικού μνημείου, μάλιστα οι δημιουργοί της συκοφαντικής διαφήμισης/δυσφήμησης, δεν ζήτησαν ποτέ την άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού, για την χρήση της φωτογραφίας.

Μήπως να θυμίσουμε ποιοι βεβηλώσαν κλέβοντας και καταστρέφοντας ουσιαστικά μάρμαρο - μάρμαρο τον Παρθενώνα; δεν είναι απαραίτητο!, ιστορία ξέρουμε και δεν θα χρειαστεί να μάθουμε αυτή που θέλουμε να μας πουλήσουν!, Περαστικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.