Η ώρα είναι:

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας των εκδηλώσεων του εορτασμού της 36ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, κλειστοί για λόγους ασφαλείας συγκεκριμένοι σταθμοί του Μετρό.

Ίδη, από τις 13:00 έκλεισε ο σταθμός "Πανεπιστήμιο", ενώ στις 15:00 έκλεισαν όλες οι είσοδοι στους σταθμούς "Ευαγγελισμός" και "Μέγαρο Μουσικής".

Οι Πύλες του Πολυτεχνείου έκλεισαν στις 14:00 και τις 15:00 ξεκίνησε η πορεία προς της Αμερικανική Πρεσβεία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις άρχισαν από το Πολυτεχνείο έως και την Κάνιγγος και θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου κατά τη διάρκεια της πορείας.

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων στους χώρους των εκδηλώσεων και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Μικρής έκτασης επεισόδια στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν μεταξύ μελών φοιτητικών παρατάξεων, έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Νέας Εγνατίας.

Για την περιφρούρηση έχουν διατεθεί 6.000 αστυνομικοί, ενώ οι πρυτανικές αρχές συμφώνησαν με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να είναι διακριτική η παρουσία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.