Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκίνησαν οι πρωινές εκπομπές


Η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της φετινή εκπομπή εμφανώς ανανεωμένη και λίγο μουδιασμένη θα λέγαμε -πράγμα απολύτως λογικό- με καλεσμένους την κουμπαρά της Νατάσα Θεοδωρίδου και την Κάτια Ζυγούλη. Η συνταγή η ίδια, χαρά, κέφι και πολύ γέλιο με την Ελένη να δίνει όπως πάντα ρεσιτάλ.


Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι Καραμέρος-Χαριτάτος σε ένα διαφορετικό format εκπομπής με λαμπερές γυναικείες παρουσίες (Βίκυ Καγιά, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, Θεοφανία Παπαθωμά) -για να εξισορροπήσουν την δική τους τεστοστερόνη, γνωρίζοντας πως βλέπει και ανδρικό κοινό την πρωινή ζώνη.

Τα νούμερα μπορεί να είναι το πρώτο θέμα στις αυριανές μεσημεριανές εκπομπές αλλά σίγουρα δεν θα είναι και ενδεικτικά αφού όπως είναι λογικό το κοινό πάντα θέλει να «ρίξει μια ματιά» στο καινούργιο και στο διαφορετικό.


Εν αναμονή λοιπόν και ο χρόνος θα δείξει, καθώς το πρωινό τηλεοπτικό σκηνικό δεν έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει η αναμονή του κοινού για το πρωινό του MEGA και του STAR (αν θα αποφασίσει να προσθέσει πρωινή ζώνη εκτός αυτής της μαγειρικής) και αν τελικά θα την παρουσιάσει η Ευγενία Μανωλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.