Η ώρα είναι:

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Κλειστά δύο σχολεία εξαιτίας κρουσμάτων της νέας γρίπης


Κλειστά από σήμερα και για πέντε ημέρες, λόγω κρουσμάτων της νέας γρίπης Α/Η1Ν1, πρόκειται να παραμείνουν σχολεία, σε Χαϊδάρι και Μελίσσια.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε μαθητές είναι δέκα, πέντε στο Χαϊδάρι και πέντε στα Μελίσσια, σε σύνολο 22 μαθητών που παρουσίασαν ύποπτα συμπτώματα.

Όπως ανακοίνωσαν το υπουργείο Υγείας και η Νομαρχία Αθηνών, διακόπηκε η λειτουργία του τμήματος Α3 του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου. Στο Λύκειο Μελισσίων, προληπτικά οι αρμόδιοι έκλεισαν και τα έξι τμήματα της Δευτέρας Λυκείου και τα έξι τμήματα της Τρίτης Λυκείου γιατί είχαν κοινά μαθήματα κορμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ακολουθείται αυστηρά το Πρωτόκολλο, όπως προβλέπει το Εθνικό Σχέδιο Δράσης, και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΠΟΥ. Κλιμάκια λοιμωξιολόγων πήγαν και στα δύο σχολεία, όπου και ενημέρωσαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικό προσωπικό.

Καθησυχαστικός ο υπουργός Παιδείας, τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή ανασφάλειας» ενώ υπογράμμισε πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την εξάπλωση είναι ο πανικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.