Η ώρα είναι:

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλεσμα στο λαό απηύθυνε ο Αλ.Τσίπρας να ανατρέψει τη «βαρβαρότητα του μνημονίου»

Σε συγκέντρωση στο Πέραμα

Μέτωπο κατά του φασισμού και κάλεσμα στο λαό να ανατρέψει τη «βαρβαρότητα του μνημονίου» ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα και στις αιματηρές επιθέσεις εναντίον μελών του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά.

Κάποιοι ήθελαν τη Χρυσή Αυγή να λειτουργήσει σαν δεξαμενή για τους απογοητευμένους, με προφανή λόγο να κοντύνουν την Αριστερά και το ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τάισαν και εξέθρεψαν το τέρας που έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, φτιάχνοντας τάγματα δολοφόνων και απολαμβάνοντας την ασυλία των κατασταλτικών μηχανισμών.

Σχετικά με το μνημόνιο, τόνισε πως η κυβέρνηση Σαμαρά εφαρμόζει άγριες πολιτικές ρίχνοντας χιλιάδες εργαζόμενους στον Καιάδα.

Ζήτησε κοινωνική δικαιοσύνη προκειμένου να υπάρχει ομαλότητα και ασφάλεια, προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να διαλέξει το δρόμο της Δημοκρατίας και της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.