Η ώρα είναι:

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ανδρικές Υποθέσεις: Τι θα δούμε απόψε;

Στο αποψινό επεισόδιο ο Κρατερός Κατσούλης, μας ξεναγεί στον πλανήτη ΑΝΔΡΑΣ… Με κεντρικό καλεσμένο τον Γιώργο Χρυσοστόμου, να μιλά για την φιλοσοφία του και τις συνήθειές του, να πηγαίνει για μπόουλινγκ και σκοποβολή και να καταθέτει τις σκέψεις του για την φιλία, τις γυναίκες… Με χρηστικές πληροφορίες και ρεπορτάζ από τον κόσμο του αυτοκινήτου, των νέων τεχνολογιών, της ανδρικής περιποίησης και των σπορ… Με διάσημες γυναίκες να μιλούν περί… έρωτος και άλλων δαιμονίων και να σχολιάζουν το ζήτημα των ταμπού στο σεξ. Με έξυπνο λόγο, ανατρεπτικό χιούμορ, μοντέρνα αισθητική και ξεχωριστή ματιά στην σύγχρονη ανδρική κουλτούρα…

Η εκπομπή «Ανδρικές Υποθέσεις» είναι μια καινούρια ματιά στον «κόσμο του άνδρα». Ένα τηλεοπτικό περιοδικό, με έξυπνο λόγο, χιούμορ, γρήγορους ρυθμούς, σύγχρονη αισθητική και μια ξεχωριστή σκηνοθετική άποψη. Παρουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης. Μια πολυθεματική εκπομπή που καλύπτει όλες τις ανδρικές υποθέσεις: αυτοκίνητα, μηχανές, περιποίηση, ελεύθερος χρόνος, σεξ, εργασία, extreme sports, εκδρομές, τεχνολογία, γάμος, παιδιά, μόδα, γυμναστική, διατροφή, συνήθειες, ιατρικά και κοινωνικά θέματα. Σε κάθε εκπομπή υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος, ο οποίος μαζί με τον Κρατερό συζητούν και σχολιάζουν τις βασικές αξίες, τις επιθυμίες και τον ρόλο του άνδρα στη σημερινή εποχή.

Παρουσίαση: Κρατερός Κατσούλης
Αρχισυνταξία: Κωστής Ζαφειράκης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σώτας

Απόψε στις 23:00 στον ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.