Η ώρα είναι:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Παγκόσμιος Πρωταθλητής F1 για το 2009 ο Μπάτον

Επεισοδιακές οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Η βροχή δυσκόλεψε τις συνθήκες, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές συγκρούσεις και αποχωρήσεις, κυρίως εξαιτίας της υδρολίσθησης και τις χαμηλής ορατότητας που είχαν οι οδηγοί.

Λίγες ώρες μετά και αφού η πίστα είχε καθαρίσει από τα πολλά νερά, ο αγώνας ξεκίνησε, οι ανατροπές πολλές σε μια πίστα που έφερε και προβλήματα και συγκρούσεις και πολλές προσπεράσεις.

Ο Τρούλι θα πληρώσει 7,304.600 ευρώ για την άσχημη συμπεριφορά του, έπειτα από σύγκρουση με οδηγό αντίπαλης ομάδας, ενώ η McLaren 36,523.000 ευρώ για την ενέργεια της να επιτρέψει στον Χέικι Κοβαλάινεν να φύγει από το πιτ χωρίς να έχουν προληφθεί οι κανόνες ασφαλείας.

Ο Τζένσον Μπάτον με έξι νίκες στο φετινό πρωτάθλημα, κατέκτησε τον τίτλο του παγκοσμίου πρωταθλητή για το 2009. Ο Μαρκ Γουέμπερ είναι ο νικητής του GP στο Ιντερλάγκος. Ο Κουμπίτσα αναδείχθηκε δεύτερος, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον.

Αναλυτικά η βαθμολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.