Η ώρα είναι:

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Όλες οι λεπτομέρειες για την υπόθεση ναρκωτικών που σχετίζεται με το μοντέλο και τι έγραφε τελικά στην ατζέντα της.


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το μοντέλο Μαριάννα Μπερερή και οι τρεις συγκατηγορούμενοί της. Και οι τέσσερις είπαν τη δική τους εκδοχή, απολογούμενοι ενώπιον της 28ης τακτικής ανακρίτριας. Οι συλληφθέντες, οι οποίοι σύμφωνα με το κατηγορητήριο αποτελούν μία ομάδα που θησαύριζε, πλημμυρίζοντας τα κοσμικά σαλόνια με μεγάλη κόκας, δήλωσαν στην ανακρίτρια ότι έπεσαν «θύματα» της εξάρτησής τους.





Υποστήριξαν, επίσης, ότι την κοκαΐνη την έφερε στο σπίτι τους ο 27χρονος Κώστας Παντέρας, ο οποίος τους είπε ότι του την είχε δώσε ένας Αλβανός για να την φυλάξει για 2 ημέρες. Εκείνοι, όπως υποστήριξαν, δέχθηκαν επειδή ο Παντέρας τους υποσχέθηκε, ως δώρο για την εξυπηρέτηση, ποσότητα κοκαΐνης.







Τον 27χρονο κατηγορεί και ο 54χρονος Γιώργος Σταματιάδης, καθώς είπε στην ανακρίτρια, ότι αυτός του είχε δώσει τις πρέσες για να τις μεταφέρει σε άλλο άτομο στη Βουλιαγμένη.

Τι περιέχει τελικά η περιβόητη «ατζέντα»

Παρουσία εισαγγελέα, έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στο διαμέρισμα στο Ελληνικό, όπου συγκατοικούσε η Μπερερή και ο φίλος της, οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος στα όσα κατέσχεσαν περιλαμβάνεται και η περιβόητη ατζέντα της 32χρονης κατηγορούμενης.


Τελικά όμως στον φάκελο της δικογραφίας δεν περιέχεται τίποτα άλλο από τις φωτοτυπημένες σελίδες τριών μπλοκ σημειώσεων που είχε η Μπερερή, μέρος των οποίων θα δείτε.

Τα πιο σημαντικά έγγραφα που βρήκαν οι αστυνομικοί ήταν τρείς σελίδες που εκεί το μοντέλο σημείωνε κυρίως οικονομικά ποσά από τις δοσοληψίες που είχε για κάθε είδους δραστηριότητες: λεφτά που πιθανόν έδωσε για την αγορά επίπλων (5.110 ευρώ), για χαλιά και για κουρτίνες (2.365 ευρώ) αλλά και χρήματα που της χρωστάει ή εκείνη οφείλει σε κάποιον Γιώργο.

Προφανώς σε αυτά υπάρχουν και στοιχεία που σχετίζονται με την κοκαΐνης την οποία διακινούσε εκείνη και η παρέα της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.