Η ώρα είναι:

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ο Ολυμπιακός με ένα γκολ της τελευταίας στιγμής παραμένει στον δρόμο της πρόκρισης


Ο Ολυμπιακός με τη νίκη επί της Σταντάρ με το γκολ του Άκη Στολτίδη στις καθυστερήσεις έκανε σημαντικό βήμα για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όπως είπε ο σκόρερ της ομάδας «έχουμε την εμπειρία να ξέρουμε καλά ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Στα επόμενα τρία ματς η Ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει : Σταντάρ, Αλκμααρ, Άρσεναλ και πρέπει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τους Ολλανδούς και των πέντε από τους Βέλγους ώστε να πάρει την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός έχει ελπίδες να κατακτήσει και την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά το πιό σίγουρο είναι πως με τη χτεσινή νίκη εξασφάλισε σχεδόν σίγουρα την ευρωπαϊκή συμμετοχή και στη νέα χρονιά, ακόμη κι αν βγει τρίτος και πάει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης που παρακολούθησε το ματς μαζί με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τον Σοφοκλή Πιλάβιο εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την ομάδα, ενώ ο Ζίκο απέδιδε τα εύσημα στους παίκτες για την προσπάθειά τους.

Άσχημη στιγμή της βραδιάς ήταν τα παρατράγουδα που σημειώθηκαν, ως απαντήσεις και σε προκλήσεις των Βέλγων οπαδών, έτσι, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει πολύ σοβαρά να παίξει χωρίς κόσμο στο τελευταίο ματς με την Άρσεναλ στο οποίο ενδεχομένως θα κριθεί η πρόκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.