Η ώρα είναι:

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ο Σ.Ρουβάς και η Κ. Ζυγούλη βάφτισαν την κόρη τους


Το μεσημέρι της Κυριακής ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη βάφτισαν την κόρη τους.

Το μυστήριο έγινε στη μονή Παντοκράτορα της Καλλιτεχνούπολης και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00. Η μικρή πήρε το όνομα Αναστασία.

Οι μπομπονιέρες ήταν ένα λευκό λινό ύφασμα που έκλεινε με δερμάτινο κορδόνι.

Νονά ήταν η στενή συνεργάτιδα του Σάκη -και δεξί χέρι της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη- Μανουέλα Παυλίδου (Η οποία – τι σύμπτωση, αν ζούσε θα είχε γενέθλια).

Ανάμεσα στους 55 καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Λεβέντης, η Μαριάννα Λάτση, ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού, ο Αντρέας Κουρής, η Ελένη Κούρκουλα, ο Ηλίας Κοκκοτός, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Κωνσταντίνος Καφίρης.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστικό το γεγονός- γι' αυτό το λόγο δεν τυπώθηκαν προσκλήσεις και οι λίγοι καλεσμένοι ενημερώθηκαν τηλεφωνικά λίγες μέρες πριν τη βάφτιση. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου το ζευγάρι είχε οργανώσει μια μεσημεριανή πριβέ δεξίωση στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά.

Το μπορντό φόρεμα της Κάτιας ήταν από τον οίκο Donna Karan. Και το κοστούμι του Σάκη dolce gabbana.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.