Η ώρα είναι:

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Τρύπη και Ουγγαρέζος στο σημερινό «JoinUs»

Στις 17:00

H Τάνια Τρύπη μιλάει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τις κόρες της, τη δουλειά και εξηγεί γιατί ένας ηθοποιός δεν είναι κανονικός άνθρωπος.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος μιλάει για τη σημερινή του σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του.

Παρακολουθούμε όλες της τάσεις της άνοιξης για τα ρούχα και τα μαλλιά, φτιάχνουμε με τη βοήθεια μιας ειδικού την τέλεια βαλίτσα για τις αποδράσεις μας και κάνουμε γυμναστική με έναν ιμάντα. Μαθαίνουμε πώς να βρούμε το ιδανικό νούμερο σουτιέν και διαλέγουμε τον κατάλληλο τύπο σουτιέν που κολακεύει το στήθος μας.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει νόστιμο αρακά με τσορίθο και μανιτάρια πλευρώτους, αλλά και μια σούπα με φασόλια και κοτόπουλο. Η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει τηγανητό κοτόπουλο με λαχανικά και στο τέλος μας γλυκαίνει με μια συγκλονιστική τούρτα black forest.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.