Η ώρα είναι:

Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Ματσούκα, Γαβαλάς και άλλα πολλά στο «JoinUs» του Σαββάτου

Στις 17:00

Ένα σέξι κορίτσι κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η Δήμητρα Ματσούκα μιλάει για τις σωστές επιλογές της στη δουλειά, τις σχέσεις και εξηγεί γιατί ήταν το φυτό της τάξης. Ο εκκεντρικός, Λάκης Γαβαλάς, κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σχολιάζει το στυλ των Ελλήνων παρουσιαστών και θυμάται την εποχή που ήταν χορευτής στην Ιταλία.

Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει ρολά γαρίδας ενώ η Υπατία Παπασταμάτη μια σαλάτα με λουπίτα και αβοκάντο.

Η διατροφολόγος Ειρήνη Πασχαλέρη αποκαλύπτει όλες τις τροφές που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, κάνουμε ασκήσεις για τέλειο στήθος και ίσια πλάτη και η Νίκη Κάρτσωνα μας εξηγεί πώς το ξηρό λάδι μπορεί να ωφελήσει το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας. Η Ιλιάδα Κλιάγγου φτιάχνει σπιτικές μάσκες ομορφιάς με ξίδι, βλέπουμε τις 50άρες σταρ που είναι ομορφότερες απ’ όταν ήταν 30 και καταρρίπτουμε μύθους ομορφιάς που γνωρίζαμε από τις γιαγιάδες μας.

Τα παιδιά μαθαίνουν μοντέρνο χορό και η Αλεξάνδρα Τσόλκα μας προτείνει ένα υπέροχο βιβλίο που αξίζει να διαβάσουμε. Για το τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απαντώντας σε 20 ασυνήθιστες ερωτήσεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.