Η ώρα είναι:

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Έρχεται το «One mark show»

Όσα θα συμβούν απόψε στις 21:15

Ο Μάρκος Σεφερλής σε night edition, σε ένα variety show που δεν θα βαριέσαι ούτε λεπτό!

Χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Γιώργος Τσαλίκης ορκίζονται πρώτοι επίσημοι καλεσμένοι του «One Mark Show».

Ξέρουν από πριν ότι δε θα δώσουν μια ακόμη συνέντευξη σε κάποια συνηθισμένη εκπομπή. Δεν έχουν ιδέα όμως τι τους περιμένει, τι θα συναντήσουν, σε τι δοκιμασίες θα μπουν και με ποιο από τα 1000 πρόσωπα του Μάρκου Σεφερλή θα έχουν να κάνουν.

Ανυποψίαστοι οι καλεσμένοι συναντούν τον Μάρκο Σεφερλή και εκεί είναι που ξεκινάει ένα τρελό παιχνίδι αυτοσχεδιασμών και δοκιμασιών.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης επέδειξε εξαιρετική ευλυγισία στο «Σπας του τη μούρη» αλλά και αντανακλαστικά στο «Ποιος την έχει μεγαλύτερη».

Ο Γιώργος Τσαλίκης από την μεριά του βουτά με την μια στα βαθειά παίζοντας το «Καν' τον μούσκεμα» και βάζει στόχο ένα κέρατο... στο κεφάλι του Μάρκου.

«One Mark Show», ένα show από έναν για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.