Η ώρα είναι:

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Κυριακάτικο τραπέζι με τους πιο πρωτότυπους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς

Στις "Γεύσεις στη φύση"

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται τα μυστικά του για τα πιο νόστιμα και δημιουργικά μαγειρέματα. Φτιάχνει βήμα-βήμα πρωτότυπα σνίτσελ με φιλέτο ψαριού και να τα σερβίρετε με μία πεντανόστιμη γαρνιτούρα με σπανάκι.

Τα μαγειρέματα αυτής της εβδομάδας συνεχίζονται με δυνατές γεύσεις: σαγανάκι με λουκάνικα μαζί το πιο αφράτο τυρόψωμο και κοτόπουλο στον φούρνο με υλικά από όλη την Μεσόγειο. Και για το κλείσιμο μία καινούργια γλυκιά ιδέα: Σοκολατόπιτα με τρία είδη σοκολάτας, ένα επιδόρπιο στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.

Και ακόμη μία Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.

Κυριακή 15 Μαρτίου στις 14.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.