Η ώρα είναι:

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Η Ντίνα Νικολάου ανακαλύπτει τη γαστρονομία της Ορεινής Αρκαδίας

Στην εκπομπή «Ένα Τραπέζι Ελλάδα»

Ο Πατέρας Δαμασκηνός και ο Πατέρας Ιωσήφ υποδέχονται τη Ντίνα στη Μονή Αιμυαλών με μοναστηριακές γεύσεις.

Στη συνέχεια, η Ντίνα επισκέπτεται μια γαλακτοκομική μονάδα και μαθαίνει τα μυστικά της ντόπιας πικάντικης φέτας.

Γεύεται τσιγαρίδα με αυγά από τα χέρια του πρώην μαθητή της, Χρήστου Ραδαίου, ενώ λίγο αργότερα επισκέπτεται την ιστορική Δημητσάνα και το όμορφο χωριό Ζάτουνα.

Κάνει ράφτινγκ στον ποταμό Λούσιο μαζί με μια παρέα γεμάτη ενέργεια και δοκιμάζει δίπλες με μέλι ελάτης και τριμμένο καρύδι.

Φυσικά μαθαίνει από τους ντόπιους για τις μοναδικές ιδιότητες των Αρκαδικών βοτάνων, ενώ επιστρέφοντας στην Αθήνα προτείνει, γιαχνιστά χόρτα με ξερή μυζήθρα, παστίτσιο κοτόπουλο με χυλοπιτάκι και λαχταριστά καρυδένια cookies.

«Ένα τραπέζι Ορεινή Αρκαδία….Ένα τραπέζι Ελλάδα!» στις 20:00 στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.