Η ώρα είναι:

Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

«Σαν τον σκύλο με την γάτα» με καλεσμένη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Σήμερα στις 14:45

Στον απίθανο κόσμο των κατοικίδιων παρέα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μας ξεναγεί ο Γιώργος Δάσκαλος στην εκπομπή «Σαν το σκύλο με τη γάτα» που θα προβληθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 14.45 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Δάσκαλος με φιλοξενούμενη την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, παρουσιάζουν ακόμη πιο ενδιαφέρουσες πλευρές των μικρών μας ζώων συντροφιάς..

Η εκπομπή παρουσιάζει τα σκυλιά Διασώστες της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης του Ερυθρού Σταυρού εν ώρα δράσης για τον εντοπισμό αγνοουμένων. Ακόμη, θα δείξουν τι πρέπει να προσέχουμε αλλά και πώς να ενεργήσουμε σε περίπτωση δηλητηρίασης του ζώου μας από φόλα ή άλλη αιτία. Μετά θα καταλάβουμε πώς η εγκυμοσύνη συνδυάζεται με την ύπαρξη κατοικίδιου στο σπίτι και τι πρέπει να προσέχει η μέλλουσα μαμά. Επιπλέον, θα γνωρίσουμε ένα διαφορετικό είδος ζώου συντροφιάς, τα τρωκτικά, τα είδη τους και την φροντίδα που απαιτεί η απόκτησή τους.

Τέλος, και σε αυτό το επεισόδιο, ο εκπαιδευτής σκύλων θα δώσει χρήσιμες συμβουλές για το αγαπημένο μας τετράποδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διαβάστε στο mu-si-coTa Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.