Η ώρα είναι:

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

«Μαστορέματα» στο χώρο της τραπεζαρίας

Αυτό το Σάββατο


Πώς μεταμορφώνεται ένα σπίτι όταν υπάρχει διάθεση και μεράκι για «Μαστορέματα»; Η νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha είναι εδώ για να μας δείξει τον τρόπο και να μας βάλει στον πολύχρωμο και συναρπαστικό κόσμο του «φτιάξ’το μόνος σου».

Αυτό το Σάββατο, 25 Οκτωβρίου, στις 14:10, η Νατάσα και ο Ηλίας εστιάζουν τα «Μαστορέματά» τους στον χώρο της τραπεζαρίας.

Ξεκινούν από τα βασικά, αφού χρειάζονται επειγόντως ένα τραπέζι. Συνδυάζουν, λοιπόν, το εξεζητημένο στυλ του μετάλλου με τη ζεστασιά του ξύλου και κατασκευάζουν ένα εντυπωσιακό και μεγάλο τραπέζι, ικανό να φιλοξενήσει για φαγητό όλους τους φίλους τους.
Στη συνέχεια, προχωρούν στη διακόσμηση του χώρου. Για να κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακή την τραπεζαρία, φτιάχνουν μια εξαιρετικά πρωτότυπη σύνθεση από γυάλινα βαζάκια που εκτελεί χρέη φωτιστικού. Τέλος, επειδή ο χώρος εκτός από εργονομικός πρέπει να είναι φιλόξενος και ευχάριστος, επιλέγουν αντί για βαφή να χρησιμοποιήσουν ταπετσαρία για να «ντύσουν» τον τοίχο και μας αποκαλύπτουν τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά.

«Μαστορέματα», κάθε Σάββατο στις 14:10, στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.